foto: Jan Zandee

 

 

Onze Winkel

Wereldwinkel Den Bosch is een vrijwilligersorganisatie. De organisatie bestaat uit een groep van circa 15 winkeliersters o.l.v. een winkelmanager, een inkoper, een PR-groep van 3 medewerkers en een vijftal bestuursleden.
Wereldwinkel Den Bosch is een stichting.

Elk wereldwinkelcadeau vertelt een eigen verhaal. Hoe het soms met maar weinig middelen is gemaakt. Hoe de makers met de verkoop ervan hun bedrijf hebben opgebouwd. Of simpelweg dat zij hun kinderen nu naar school kunnen sturen.

Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de mensen die het hebben gemaakt. En juist dàt maakt een wereldcadeau tot het mooiste cadeau.

Soms wordt wel gesuggereerd dat Wereldwinkels overbodig zouden zijn omdat fair-trade voedsel inmiddels in de supermarkten is te vinden.

Misschien geldt dat voor fair-trade voedsel, maar Wereldwinkels verkopen niet alleen "zuivere koffie".  

Wereldwinkel 's-Hertogenbosch verkoopt geen voedsel meer maar is gevuld met honderden artikelen die gemaakt zijn door kunstenaars uit opkomende landen.

Zo verkopen wij bijvoorbeeld beelden van brons, glas, steen en hout, maar ook serviezen in zachte en in felle tinten. We bieden speelgoed aan dat is gemaakt van  rubberbomen die geen rubber meer produceren en in onze vitrinekastjes staan zilveren sieraden uit Nepal en uit Mexico of van glaskralen uit India of Tanzania.

Kijk voor een indruk maar eens in onze webshop of kom kijken in de winkel: Hinthamerstraat 105. 

Onze Webshop

We hebben ook een webwinkel. Hier kun je dag en nacht en op alle dagen kijken om leuke cadeautjes uit te zoeken. Je kunt zelf kiezen of je het in de winkel wilt ophalen of dat je de producten thuis wilt laten bezorgen. Boven de 80 euro is de verzending gratis. (Je kunt betalen met iDeal).
www.wereldwinkel-webshop.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al onze laatste nieuwtjes, meld je dan aan voor onze email-nieuwsbrief. Stuur een email naar .

Openingstijden winkel: 

maandag 13.00 - 17.00 uur
dinsdag 10.00 - 17.00 uur
woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur
   

Sinds zaterdag 28 april 2018 zijn wij gevestigd op het adres Hinthamerstraat 105.